Waarom René

Wat kan ik brengen?

  • ruim 20 jaar praktijkervaring met interne- en externe communicatie vraagstukken
  • een accreditatie als DISC consultant bij Q4 Profiles waarmee de voorkeuren in gedrag en communicatie in kaart gebracht kunnen worden
  • een groot netwerk

Dit houdt in dat ik de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden tastbaar kan maken tijdens trainingen en qua ondersteuning snel kan schakelen vanuit ervaring en mijn netwerk.

Wil je weten wie je voor gingen? Klik dan hier voor een greep uit de blije klanten collectie 🙂

Hieronder vind je een overzicht met wat ik persoonlijk belangrijk vind in de samenwerking met een opdrachtgever. Wat vind jij belangrijk?

Mijn hele leven heb ik al het gevoel dat het er in mijn hoofd anders aan toe gaat dan bij anderen. In mijn jeugd heeft dat wel eens voor twijfel gezorgd. Maar naarmate ik mijn wilde haren verloor 😉 zie ik steeds meer de kracht hiervan in.

Positief Anders noem ik het zelf. Buiten de gebaande paden denken en hierdoor in mijn ondernemerschap organisaties helpen om de brillenglazen te poetsen en creatiever te kijken naar communicatie, werkwijze en doelen.

Toen ik in contact kwam met de Anders Denken, Anders Doen beweging en het gedachtengoed hierachter was ik daarom ook snel om. Hier sluit ik me graag bij aan. En dat alles in mijn hometown Assen! Klik op het onderstaande logo voor meer informatie.