Meer info

We zijn geaccrediteerd bij Q4 Profiles om als Consultant gebruik te kunnen maken van de DISC profielen als aanvulling op onze dienstverlening.

Hieronder vind je een voorbeeld profiel: Q4 Profiles Persoonlijke Commerciele Stijl Profiel. Deze is inclusief de optionele commerciële hoofdstukken 11 t/m 15. Heb je geen behoefte aan het commerciële sausje, dan kun je ook het Stijl Profiel kiezen. Graag bespreken we met je welk profiel het beste past bij je behoefte.. 

Wil je letterlijk en figuurlijk een keer proeven met je team of afdeling hoe je de communicatie kunt optimaliseren? Dan organiseren we ook “lunch & learn sessies” voor een kleine bijdrage per persoon. Van 12.00 – 13.00uur komen we langs inclusief een lunch en verlaten je collega’s de zaal met een volle buik en een hoofd vol met nieuwe inzichten en ideeën. Indien je zelf de lunch verzorgt, is deze sessie kosteloos.

Tevens is het mogelijk om kosteloos kennis te maken met DISC profielen. We kunnen je dan een beknopt profiel aanbieden (korte omschrijving van de voorkeuren o.b.v. verkorte vragenlijst). Wil je een kosteloos beknopt profiel? Klik dan hier.