Diensten

We helpen jouw organisatie (weer) scherp te zien. In je organisatie (afdeling, team), maar ook naar buiten (markt, doelgroep, klant).

Hoe kunnen we helpen:

TRAINING

  • verbeter de samenwerking in je team (door inzicht te geven in de verschillende voorkeuren van je team). Ook interessant voor de team manager (wat werkt per persoon wel qua aansturing en wat niet).
  • welke commerciële stijl heb jij en hoe stem je deze af op de voorkeuren van je klant (commerciële medewerkers en ondernemers). Creëer passend klantcontact en kijk door de juiste Commerciele Bril*
  • focus op klantgerichtheid en beroepshouding (o.a. baliepersoneel, vrachtwagenchauffeurs, monteurs)

De eerste 2 trainingen worden gegeven in combinatie met DISC persoonlijkheidsprofielen.

ONDERSTEUNING

  • In te zetten om te ondersteunen bij communicatie, commerciële en business development vraagstukken. Dit kan vanaf een halve dag per week.  Neem a.u.b. contact met ons op omtrent de beschikbaarheid.

Staat je behoefte niet bij bovenstaande selectie, neem dan gerust toch even contact met ons op. We stellen altijd de behoefte van onze klant centraal en kijken graag hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Mocht het niet goed in te vullen zijn met onze dienstverlening krijg je dat ook eerlijk van ons te horen met een eventuele verwijzing naar iemand uit ons netwerk.

*Sinds 2014 zijn we actief onder de naam “De Commerciele Bril”. Aangezien de naam de lading van onze dienstverlening niet geheel meer dekt (niet alle dienstverlening heeft een commercieel sausje), is daarnaast de naam “Lolkema Training en Ondersteuning” in het leven geroepen.