Diensten

We helpen jouw organisatie (weer) scherp te zien. In je organisatie (afdeling, team), maar ook naar buiten (markt, doelgroep, klant).

Hoe kunnen we helpen:

TRAINING

– Beroepshouding en klantgerichtheid vergroten
– Welke voorkeuren heb je in communicatie en gedrag (DISC)? Wat in de basis erg belangrijk is om samen te werken met anderen
– Hoe vertaalt het vorige punt zich naar je commerciële stijl? Welke natuurlijke valkuilen en kwaliteiten heb je vanuit jouw stijl kijkend naar klantcontact?
– Vergroten van je commerciële slagkracht
– Vergroten van je netwerk (online en offline)
– Goede pitch en bedrijfspresentatie maken (je hebt maar 1 kans op een goede eerste indruk)
– Hoe maak je een scan van je organisatie (commerciële oogmeting)?

ONDERSTEUNING

In te zetten om te ondersteunen bij communicatie, commerciële en business development vraagstukken. Dit kan vanaf een halve dag per week.  Neem a.u.b. contact met ons op omtrent de beschikbaarheid.

Staat je behoefte niet bij bovenstaande selectie, neem dan gerust toch even contact met ons op. We stellen altijd de behoefte van onze klant centraal en kijken graag hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Mocht het niet goed in te vullen zijn met onze dienstverlening krijg je dat ook eerlijk van ons te horen met een eventuele verwijzing naar iemand uit ons netwerk.

*Sinds 2014 zijn we actief onder de naam “De Commerciele Bril”. Aangezien de naam de lading van onze dienstverlening niet geheel meer dekt (niet alle dienstverlening heeft een commercieel sausje), is daarnaast de naam “Lolkema Training en Ondersteuning” in het leven geroepen.