Diensten

Welke uitdaging heb je? En kan communicatie hierbij helpen? Kijk dan eens bij onderstaande opties of neem contact met me op.

TRAINING

  • DISC: Welke stijlen zijn er bij jullie in de organisatie aanwezig in de communicatie? Inzicht in eigen gedrag en hoe om te gaan met andere stijlen van jouw (nieuwe) collega’s is de basis voor een betere samenwerking.
  • DISC: Hoe vertaalt jouw stijl zich in de praktijk naar contacten met o.a. klanten? Welke natuurlijke valkuilen en kwaliteiten heb je vanuit jouw stijl kijkend naar klantcontact?
  • Vergroten van de interpersoonlijke klik met jouw contactpersoon in het commerciële proces

Een groot deel van de trainingen zijn in combinatie met DISC profielen. Uiteraard zijn maatwerktrainingen ook mogelijk. Welke uitdaging wil je graag oppakken?

ONDERSTEUNING

Doordat ik in heel veel keukens heb gekeken gedurende mijn carrière, ben ik zowel strategisch, tactisch als in de operatie inzetbaar rondom communicatie, marketing en commerciële vraagstukken. Bijvoorbeeld als;

  • Sparringspartner voor ondernemers / Directie / MT
  • Commerciële oogmeting (wil je meer weten over mijn werkwijze, neem dan vrijblijvend contact met me op. Een voorbeeld van mijn eigen ontwikkelde commerciële oogmeting met 6 pijlers, vind je hier)
  • Marketing strategie / Impact marketing. Wil je jouw marketing strategie strakker neerzetten of wil je aan de slag met impactmarketing (naast profit ook inzichtelijk maken welke impact je maakt op people en planet)? Kijk dan ook bij samenwerkingen hoe ik je samen met Team Ten Stripes kan helpen. 

Waar ligt jullie uitdaging?